stone

Door het werk van Vivian’s en haar professionele stylisten en visagisten, haarstilisten is zij in staat om ook uw kinderen vakkundig te kunnen adviseren en te begeleiden.

Kinderen tussen de 11 en 16 jaar weten heel vaak make-up en overige producten niet goed aan te brengen. Hierdoor vergaat hun schoonheid onder een dikke laag make-up en heeft het uiteindelijke na jaren nog eens effect op je huid.

Door het nemen van Vivian’s Workshop 4 Kids op bijvoorbeeld een kinderfeestje, leren de dames en soms ook de heren, hoe ze verantwoord met make-up moeten omgaan en hoe ze make-up moeten aanbrengen.

De Workshops waar Vivian’s bekend om staat zijn:
– How 2 Make-up for kids (party/event op locatie)
– How 2 Henna for kids (party/event op locatie)
Het zijn kleine groepjes van maximaal 10 personen zodat er voldoende tijd en aandacht is voor iedereen.

Er kunnen ook meerdere mensen meedoen, alleen zal Vivian’s met een grotere team aanwezig zijn en in meerdere groepjes werken.

stone

– Kennismaking
– Welkomstwoord door Vivian
– Theorie
– +/- 3 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers & inzet)
– Mocht u make-up of andere producten hebben waar u graag wat advies in wilt, dan kan Vivian u ook helpen met uw eigen producten.

Interesse?

Vul ons aanmeldformulier zo volledig mogelijk in en geef aan voor welke workshop u zich zou willen aanmelden. Wij nemen z.s.m contact met u op.

Introductie

Kom en ervaar onze beauty pro’s met de perfecte behandeling in make-up, haar, henna en meer. Onze reizende beautyservice is speciaal ontworpen om u te helpen perfecte look te bereiken voor een speciale dag!

Openingstijden

Ma-Do: 10 AM – 8 PM
Vr-Za: 7 AM – 11 PM
Zondag: Gesloten

Let op!
Om u van volledige aandacht te voorzien werken wij uitsluitend op afspraak

Adres

Lange Kleiweg 62 D
2288 GK Rijswijk, Nederland
Email: info@vivians.nl
Telefoon: +31 6 20 918 065

Newsletter

Vivian’s © 2018 All Rights Reserved | Terms of Use and Privacy Policy | Webdesign by: Lila Webdevelopment