stone

Om met u te kunnen komen tot de perfecte styling, die precies bij al uw wensen aansluit, werkt Vivian’s volgens een stappenplan:
– Intake          
– Proefsessie          
– “De dag” 

stone

Elke opdracht begint met een uitgebreid (telefonisch/persoonlijk) oriëntatiegesprek waarin we uw gegevens, datum en uw wensen zullen bespreken. Misschien heb je al een bepaalde stijl in gedachten?
– Romantisch
– Glamour
– Modern

Noem het maar op, Vivian’s maakt vanaf de eerste stap geruime tijd voor u vrij.

stone

In de aanloop naar de speciale dag, zal de besproken styling getest worden tijdens een proefsessie. Deze afspraak vindt meestal plaats in de studio van Vivian’s op een tijd dat exclusief voor u gereserveerd is. We zorgen ervoor dat alle ideeën betreffende make-up, haartrend en eventuele andere wensen exact worden doorgenomen, om vervolgens alle extra aandachtspunten op papier vast te leggen. Van de proefsessies nemen wij foto’s en en nemen dit op in een voor u persoonlijke aangemaakte dossier, zodat er een duidelijk visuele beeld ontstaat van al uw wensen.

stone

Tip 1

Neem uw kledingstuk(ken) mee die u zult dragen op de desbetreffende dag(en). U kunt op deze manier uiteindelijk een beter beeld creëren en alles goed op elkaar afstemmen.

Tip 2

Knip plaatjes uit bijvoorbeeld: magazines, bladen of lever plaatjes van het internet aan van wat u mooi vindt, zodat u deze aan onze styliste kan voorleggen op de proefsessie.

Tip 3

Neem uw eigen fotocamera mee om foto’s van u zelf te maken.

stone

Dé Dag

Op de dag zelf komt de styliste van Vivian’s naar de door u aangegeven locatie en tijd. Hier zal onze styliste u perfect stylen naar aanleiding van uw persoonlijke dossier en het resultaat van de proefsessie doen herleven. Hierbij zal de styliste u ook helpen bij het aankleden, zodat alles goed op elkaar afgestemd is en dan als laatste de “the finishing touch” eraan te geven.

Nog een Tip

Vivian’s verzorgt ook de styling van jouw naasten en gasten onder andere op: bijvoorbeeld op bruidsfeesten, jubileums, videoclips, fashionshows.

Introduction

Kom en ervaar onze beauty pro’s met de perfecte behandeling in make-up, haar, henna en meer. Onze reizende beautyservice is speciaal ontworpen om u te helpen perfecte look te bereiken voor een speciale dag!

Open Hours

Ma-Do: 10 AM – 8 PM
Vr-Za: 7 AM – 11 PM
Zondag: Gesloten

Let op!
Om u van volledige aandacht te voorzien werken wij uitsluitend op afspraak

Adress

Lange Kleiweg 62 D
2288 GK Rijswijk, Netherlands
Email: info@vivians.nl
Telephone: +31 6 20 918 065

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

Newsletter

Vivian’s © 2018 All Rights Reserved | Terms of Use and Privacy Policy | Webdesign by: Lila Webdevelopment