Vivian’s is een dynamische bedrijf en biedt u de mogelijkheid gebruik te maken van diverse mobiele diensten van top-stylisten. Deze stylisten kunnen u voorzien van uw wensen op de door u gewenste locatie. Dit kan zijn voor een: foto-shoot, trouwdag, evenement, jubileum, videoclip, modeshow, verjaardag, bedrijfsworkshop of anders.

Vivian’s stylisten zijn professionele visagisten, haarstylisten, mehndi(henna)- en nagelstylisten die elk hun specialisatie hebben. Zij zijn in staat u vakkundig te adviseren over uw wensen en/of kunnen u begeleiden naar een passende keus.

Vivian’s maakt gebruik van de meest gerenommeerde producten en materialen van o.a: MAC, Urban Decay, Too Faced, Anastasia Beverly Hills, Huda Beauty, Yves Saint Lorent, Maybelline, Jefree Star, Estée Lauder, Inglot, Clinique, L’Oréal, Chanel, Black Opal, Nyx, Make up Forever, Sephora, Make-up Studio, Kraylon en méér.

Al onze diensten zijn inclusief het gebruik van  diverse materialen en deze producten, zowel tijdens de proef als op de officiële datum.

Vivian’s stylisten werken door het hele land en zijn zelfs te reserveren voor in het buitenland. Door het gebruik van een uitgebreide team aan stylisten maakt het Vivian’s mogelijk om meerdere opdrachten aan te nemen en ervoor zorg te dragen, dat er altijd een styliste is die u kan voorzien van uw wensen.

Wanneer uw voorkeur gaat naar Service, Kwaliteit en Professionaliteit, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Vivian’s motto is niet zomaar:
“The beauty way for a special day”.
Wij maken het ook waar.

Introductie

Kom en ervaar onze beauty pro’s met de perfecte behandeling in make-up, haar, henna en meer. Onze reizende beautyservice is speciaal ontworpen om u te helpen perfecte look te bereiken voor een speciale dag!

Open Hours

Ma-Do: 10 AM – 8 PM
Vr-Za: 7 AM – 11 PM
Zondag: Gesloten

Let op!
Om u van volledige aandacht te voorzien werken wij uitsluitend op afspraak

Adres

Lange Kleiweg 62 D
2288 GK Rijswijk, Nederland
Email: info@vivians.nl
Telefoon: +31 6 20 918 065

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

Newsletter

Vivian’s © 2017 All Rights Reserved | Terms of Use and Privacy Policy | Webdesign by: Lila Web Development