stone

Wij onderscheiden onze diensten in:

 • Bruidsmake-up
 • Dag/avond make-up
 • Glamour make-up
 • Haar
 • Make-up (spreek uit: meek-up, soms ook decoratieve cosmetica genoemd) zijn verschillende middelen, die al uit de tijd van Cleopatra stammen en die worden gebruikt om er mooier uit te zien. Het gebruik is wijd verspreid, vooral onder vrouwen in westerse landen. Ook op het toneel gebruikt men make-up (schmink), in de kunst van de grime om iemand om te toveren tot bijvoorbeeld een toverkol, maar ook om het effect van het felle licht tegen te gaan.

  Moderne make-up kent meerdere functies en toepassingen. In het algemeen simuleert het de jeugdigheid, gezondheid en tot op een bepaalde
  hoogte camoufleert het vermoeidheidsverschijnselen. Belangrijke technieken hiervoor zijn het verhullen (verbergen van in het oog vallende oneffenheden) en het accentueren (het naar voren brengen van gelaatstrekken) van plekken in vooral het gezicht.

  Daarnaast wordt het in meer en mindere mate als seksueel aantrekkelijk ervaren, echter niet door iedereen, onder andere afhankelijk van de cultuur en subcultuur. Make-up is tevens sterk onderhevig aan het heersende modebeeld.

  Make-up wordt door visagisten gebruikt op het toneel, de televisie/film, tijdens een fotoshoot en voor een speciale gelegenheid zoals uw huwelijk. De belangrijkste reden hiervoor is, om de effecten van het felle licht tegen te gaan, vooral door het gebruik van poeder. Deze zorgt er voor dat de huid er niet glimmend meer uit ziet. De menselijke huid is namelijk van nature vettig en reflecteert licht. Daarnaast wordt hier ook de grime ingezet om de kunst van de visuele transformatie uit te voeren. Niet alle producten worden voor elke toepassing en functie gebruikt.

  Make-up is verkrijgbaar in veel vormen. Deze zijn in de loop van de geschiedenis in vele varianten op de markt verschenen. De belangrijkste vormen zijn:


  Voor het hele gezicht:

  Poeder

  Voor de wangen:
  Rouge
  Blush


  Voor de lippen:

  Lippenstift
  Lipgloss
  Lippotlood
  Lipliner


  Voor de ogen:

  Mascara
  Eyeliner en oogpotlood
  Oogschaduw
  Kohl
  Wenkbrauwpotlood


  Voor de handen en nagels:

  Nagellak
  Henna
  Air brush

  Voor oneffenheden in het gezicht:
  Coverstick
  Foundation

  Introductie

  Kom en ervaar onze beauty pro’s met de perfecte behandeling in make-up, haar, henna en meer. Onze reizende beautyservice is speciaal ontworpen om u te helpen perfecte look te bereiken voor een speciale dag!

  Openingstijden

  Ma-Do: 10 AM – 8 PM
  Vr-Za: 7 AM – 11 PM
  Zondag: Gesloten

  Let op!
  Om u van volledige aandacht te voorzien werken wij uitsluitend op afspraak

  Adres

  Lange Kleiweg 62 D
  2288 GK Rijswijk, Nederland
  Email: info@vivians.nl
  Telefoon: +31 6 20 918 065

  Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

  Fout: geen verbonden account.

  Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

  Newsletter

  Vivian’s © 2018 All Rights Reserved | Terms of Use and Privacy Policy | Webdesign by: Lila Webdevelopment